torstai 21. heinäkuuta 2016

Himmler: homoseksuaalisuudesta osa 1

Himmler - homoseksuaalisuudesta


Kun me astuimme valtaan vuonna 1933, törmäsimme homoklubeihin. Niiden rekisteröity jäsenmäärä ylsi kahteen miljoonaan. Konservatiiviset arviot asiaa käsittelevien virkamiesten selvityksissä arvioivat lukumäärän 2 - 4 miljoonan väliin. Henkilökohtaisesti en usko, että luku olisi niin korkea. En usko, että kaikki homoklubeille rekisteröityneet olivat todella homoseksuaaleja. Toisaalta olen myös vakuuttunut siitä, etteivät kaikki homoseksuaalit rekisteröityneet klubeihin. Arvioisin lukumäärän miljoonan ja kahden väliin. Miljoona on aivan pienin arvio, josta voimme lähteä tässä liikkeelle.
Pyydän teitä pitämään tämän mielessänne. Uusimpien väestölaskelmien perusteella Saksassa on 67-68 miljoona asukasta. Se tarkoittaa karkeasti laskien noin 34 miljoonaa miestä. Seksuaalisesti aktiivisia miehiä on noin 20  miljoonaa. Arvio voi mennä miljoonalla pieleen, mutta se ei ole tässä merkityksellistä.
Mikäli arvioimme maassamme olevan miljoonasta kahteen homoseksuaalia, se tarkoittaisi, että 7 tai 8 tai jopa 10%:ia saksalaisista miehistä on homoseksuaaleja. Mikäli tilanne säilyy sellaisena, tarkoittaa se, että kansakuntamme tulee tuhoutumaan tuo ruton seurauksena. Mikään kansakunta ei kstä pitkää aikaa, jos sukupuolten tasapaino järkkyy tuolla tavoin.
Tämän lisäksi on huomioitava, että naisten määrän säilyessä ennallaan, meillä on noin kahden miljoonan miehen vaje (sen verran kuoli sodassa) josta en vielä ollut maininnut. Siten voidaan kuvitella ongelman laajuus. Kaksi miljoonaa homoa ja kaksi miljoonaa sodassa kuollutta miestä. Se tarkoittaa, että neljä miljoonaa sellaista miestä, jotka voisivat harjoittaa seksiä on poissa vahvuudesta. Näin sukupuolten tasapaino on järkkynyt Saksassa ja se on johtamassa katastrofiin.
Haluan käydä kanssanne läpi muutamia seikkoja koskien homoseksuaalisuutta. Homojen keskuudessa on niitä, jotka katsovat, ettei ”minun tekemiseni kuulu muille. Kyse on puhtaasti henkilökohtaisesta asiasta”. Kuitenkin on niin, että seksuaalisen toiminnan alalla olevat tapahtumat eivät ole vain yksilön yksityisiä asioita. Ne vaikuttavat kansakunnan elämään ja kuolemaan. Ne merkitsevät maailmanmahdin asemaa tai sveitsiläistymistä. Kansa, jolla on runsaasti lapsia kykenee maailmanmahdiksi ja hallitsemaan maailmaa. Hyvääkin rotua edustava kansa, jolla on liian vähän jälkeläisiä, on matkalla hautaan. Siitä tulee merkityksetön tekijä maailmassa 50 – 100 vuoden kuluessa ja sellaisen voi haudata 250 vuoden kuluttua.
Nämä numerot eivät kerro kaikkea – vaikka olenkin ottanut niitä esiin. Tämä maa voi tuhoutua myös muilla tavoin. Me olemme miehinen valtio. Kaikista siihen liittyvistä puutteista huolimatta meidän tulee pitää siitä kiinni, sillä miesten johtaman valtion perusta on parempi.
Historia tuntee myös naisten valtioita. Olette varmaankin kuulleet matriarkaalisuudesta. Amazonien valtiot eivät olleet pelkkää tarua, vaan niitä todella esiintyi. Matriarkaalisia perustuslakeja löytyy hakattuina monumentteihin – erityisesti merenkävijäkansojen keskuudessa. Voimme seurata heidän kehityksestään jälkiä aina tähän päivään asti.  Ei siis ole mikään ihme, että Hollannissa kuningattaren annetaan ilomielin hallita ja kuningatartyttären syntymä on suurempi ilon aihe, kuin pojan syntymä. Tämä ei ole tyypillistä, vaan pohjaa merenkulkijakansojen ikiakaisiin vaistoihin.
Germaaniset kansat - erityisesti Saksan kansa - puolestaan ovat olleet miesten hallitsemia satojen ja jopa tuhansien vuosien ajan. Tämä miesten johtama valtio on menossa rikki (kaputt) homoseksuaalisuuden vuoksi. Valtion sektorilla näen seuraavan puutteen: Kaikissa valtion organisaatioissa – ml. armeija – yleneminen perustuu meriitteihin. Henkilökohtaisissa ominaisuuksissa olevat viat eivät näy. Jopa ensimmäisen viran saamisessa vaikuttaa virkatutkintoon tähtäävässä kokeissa saadut meriitit.
Kaikissa niissä valtion ja talouden sektoreissa, joissa naisia työllistetään, kukaan rehellinen mies ei voi sanoa antavansa tehtävää puhtaasti meriittien perusteella. Ollaan aivan rehellisiä tämän asian suhteen. Paikallahan on vain miehiä. Voin siis lausua tyynesti tämän. Kun valitaan konekirjoittajaa kahden hakijan joukosta. Toinen hakija on ruma 50 vuotias nainen, joka kirjoittaa 300 lyöntiä minuutissa, ja on siis mestari alallaan. Toinen hakija on puolestaan 20 vuotias kaunotar ja rodullisesti parasta ainesta oleva neiti, joka kirjoittaa 150 lyöntiä minuutissa. Olen teidän suhteenne väärässä ellette ota tuota amatöörimäisempää 20 vuotiasta. Kenties löydätte tuhansia moraalisia perusteluita sille - vanhempi nainenhan saattaa sairastua yms.
Tällaiselle asialle voi naurahtaa. Sellainen on harmitonta. Josa nainen on kaunis, hän todennäköisesti menee pian naimisiin, Lisäksi konekirjoittajaa ei voi pitää mitenkään tärkeänä tehtävänä valtion kannalta. Hänen tilalleen on helppo palkata toinen.
Haluan sanoa mitä vakavammin, että kun tämä naisen ja miehen välinen eroottinen periaate astuu kuvaan kahden miehen välillä tällaisessa miesten valtiossa, valtion tuhoutuminen alkaa. Otan esimerkin elävästä elämästä. Haluan painottaa tätä elävää elämää. Haluan korostaa, että maailmasta tuskin löytyy yhtään asuttua seutua, joka olisi hankkinut yhtä paljon tietoa homseksuaalisuudesta, aborteista jne., kuin Saksan salainen poliisi. Voinkin siis todeta, että me voimme esiintyä tässä asiassa kaikkein pätevimpinä.
Neuvos X on homoseksuaali ja ei palkkaa puhtaasti meriittien perusteella assessoria, jota hän tarvitsee toimistossaan. Hän ei valitse parasta lakimiestä. Hän ei sano, että assessori X ei ehkä ole paras lakimies, mutta hän on saanut hyviä arvosanoja ja mikä vieläkin tärkeämpää on ulospäin hyvältä näyttävä sekä rodullisesti ja ideologisesti asiallinen. Ei, hän ei valitse pätevää, rodullisesti ja muutenkin ulospäin hyvältä näyttävää assessoria, vaan hän valitsee mielummin sellaisen, joka on homoseksuaali. Nuo ihmiset tunnistavat toisensa huoneessa pelkällä vilkaisulla. Jos tansseissa on 500 miestä, niin jo puolen tunnin sisällä tuollaisesti suuntautuneet löytävät toisensa. Kuinka se tapahtuu, me normaalit ihmiset emme voi edes käsittää.
Neuvos ottaa assessoriksi sellaisen, jolla on huonoimmat tulokset ja joka on ideologisesti sekaisin. Hän ei selvitä kanditaatin suorituskykyä, vaan suosittelee tämän valintaa ministeriön korkeimmille virkamiehille. Hän kehuu tätä ja perustelee valintaansa yksityiskohtaisesti. Assessori palkataan, sillä ministeriön korkeimmille virkamiehille ei tule mieleen kysyä enempää yksityiskohtia ja tutkia palkkausta tarkemmin. Ulkoapäin tarkastelevalle vanhemman neuvoksen suositus tuntuu perustuvan hakijan meriitteihin. Normaalin ihmisen päähän ei mahdu, että assessoria suositeltiin tämän seksuaalisen suuntautumisen vuoksi.
Tämä ei lopu tähän kahteen, sillä assesoriksi valittu, jota tuli näin valtion virkamies, jatkaa samaa käytäntöä. Mikäli miesten johtamassa valtiossa arovaltaisia virkoja täytetään suuntautumisten perusteella, tulee piankin kolme, neljä, kahdeksan, kymmenen ja vieläkin enemmän sillä avalla suuntautuneita ihmisiä nimitetyiksi virkoihin. Sellaiset yksinkertaisesti vetävät toisiaan puoleensa. Lopulta heidän ympärillään on yksi tai kaksi normaalia ihmistä. Mitä he enää voivat – he ovat käytännössä tuomittuja häviämään, vaikka yrittäisivät mitä. Annan teille esimerkin esimerkin eräästä tuohon yhteisöön kuuluvasta toverista, jolle kävi seuraavasti. SS Obergruppenführer von Woyrs oli Sleesiassa ja joutui hankauksiin homoseksuaalisen SA Gruppneführer Heinesin ja homoseksuaalisen Gauleiterin Oberpräsident Brüknerin kanssa. Koska hän häiritsi tuota akselia, hän joutui vainon kohteeksi. Häntä ei vainottu sillä perusteella, että hän ei ollut samanlainen, vaan vaino puettiin aina moraalisiin, poliittisiin ja ideologisiin seikkoihin – jopa kansallaisosialistisia perusteita käytettiin.
Homoseksuaalisuus siis pyyhkii pois kaikki todelliset meriitit ja tuhoaa valtion perusteitaan myöten. Siinä ei ole vielä kaikki: homoseksuaali on läpeensä sairas ihminen henkisesti. Hän on pehmeä, hän on kaikissa suhteissa perustaltaan pelkuri. Uskon, että sellainen voi joskus olla sodassa rohkeakin, mutta siviilirohkeuden alalla he ovat surkeimpia pelkureita mitä löytyy.
Tätä tukee se, että homoseksuaali on patologinen valehtelija. Hän ei valehtele jotain erityistä tehtävää silmällä pitäen – kuten esimerkiksi jesuiitat. Jesuiitta valehtelee selkeää tarkoitusta varten. Hän voi sanoa mitä tahansa kasvot loistaen ja on samalla varma siitä, että huijaa sinua. Hänellä on moraalinen perusta; Jumalan ylistäminen – majorum dei gloriam. Tarkoitus pyhittää keinot. Saint Ignatius rakensi kokonaisen moraalisen fílosofian, moraalisen oppirakenteen.
Jesuiitta valehtelee ohjeidensa mukaan ja tietää tekevänsä niin. Hän ei unohda, että hän valehtelee. Homoseksuaali puolestaan valehtelee ja uskoo omaan valheeseensa. Mikäli kysyt homoseksuaalilta jotakin, vaikkapa: oletteko tehneet niin? Vastaukseksi tulee: ei. Minä tiedän tapauksia, joissa kuulustelemamme homoseksuaali antaa pyhän valan äitinsä kunnian tähden tai lupaa putoavansa maahan kuolleena ellei sanottu ole totta. Kolme minuuttia myöhemmin kun esitämme hänelle todisteet: entä tämä? (kiistämätön tosiasia) Hän ei valitettavasti kuole siinä paikalla vaan jatkaa elämistään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti