torstai 21. heinäkuuta 2016

Himmler: homoseksuaalisuudesta osa 4

Puhuin äskettäin uuden opiskelijajärjestön johtajan kanssa ja totesin hänelle: Rakas Scheel, jos löydän sinut kerrankin harjoittelemassa sotilaallisesti tovereidesi kanssa, saat minusta itsellesi vihamiehen. Opiskelijataloissa teidän pitää työskennellä henkisesti ja johtaa älykkäästi ja palauttaa yhteiskunta takaisin järjestykseen.
Näin kerran opiskelijalehden – muistaakseni se oli Saxonin opiskelijajärjestön lehti. Tuon henkisen työntekijöiden lehden kannessa oli kahdeksan miestä järjestäytyneenä kahteen riviin ja heidän henkinen johtajansa tarkasti joukkoja. Siinä oli mitätön joukko-osaston kersantti tai jopa pataljoonan johtaja, joka vain tarkasti oliko rivit suorassa. Joka tapauksessa se ei ole työtä, joka kuuluu henkisen instituution rooliin. Jos meitä osoitellaan ulkomailta käsin, ettei ”teistä ole muuhun kuin armeijaan”. Siinä ei olla täysin väärässä.
Kysymys nouseekin. SS julistaa olevansa järjestö. Puolue myös julistaa olevansa järjestö. Nuo julistukset eivät ole ollenkaan yhtenäisiä. Me olemme selkeästi kansallissosialistinen järjestö. Tässä tulee kuvaan mukaan rodullinen määritelmä. Me olemme ehdottomasti pohjoisen rodun miehistä koostuva yhteisö. Me olemme ensinnäkin sotilaallinen järjestö. Olemme eräs kansallissosialistinen sotilasjärjestö, joita sitoo yhteen pohjoisen veren yhteys. Olemme tavallaan heimoyhteisö, jos sallitte ilmaisun. Aiemmin olisi voitu sanoa jopa ylhäisön yhdistys. En halua käyttää tuota ilmaisua. Käyttämällä tuota ilmaisua, niin sillä on merkitys. Se viittaa lisääntymiseen ja jälkeläisten tuottamiseen. Poliittisen järjestön tehtävä rajautuu kansan poliittiseen johtamiseen.
Sillä hetkellä kun puolue ottaa muita kuin henkisiä päämääriä, se muuttuu poliittiseksi järjestöksi. Sillä on entistä vähemmän sotilaallista merkitystä, joka pitää sisällään reppujen pakkausta ja rivien suoristamista. Tämä pätee pieniin yksityisiin vivahteisiin asti.
Olen keskustellut runsaasti puoluemies Leyn kanssa näistä asioista. Hänellä on syvä ymmärrys aiheesta. Kysyin häneltä esimerkiksi Nürnbergin puoluepäivien juhlaparaatin jälkeen: ”Miksi annat käskyjä?”. Minä en tekisi niin. Siellä pitäisi olla hyvin koulutettuja sotilaita, jos komennot: Huomio! Nostakaa Liput! Laskekaa liput! Kyettäisiin suorittamaan sujuvasti 100 000 miehen toimesta.
Miksei voisi puheessa vain todeta, että nyt me nostamme liput, ja laskemme liput? Kyse on samasta asiasta, mutta se ei olisi niin korostetun särmää ja sotilaallista puhetta. Miksi käskyt pitää antaa sellaisissakin asioissa? Nämä ovat vain muutamia ajatuksiani aiheesta.
Palaan taas asiaan. Sanoin, että me maskuliinisoimme yhteiskuntaa aivan liikaa. Viittaan muutamaan esimerkkiin, joihin te voitte itse lisätä jotain lapsista saatujen henkilökohtaisten kokemustenne perusteella.
Mielestäni on onnetonta kansalle, jos pojat kertovat äideilleen: ”Kun me marssimme Hitlerin nuorisjärjestön kanssa, pidäkin huoli ettet kulje ohi silloin. Minä varmaan tervehtisin sinua, mutta silloin muut alkaisivat nauraa ja pitäisivät minua mammanpoikana ja pelkurina”. Pidän onnettomana kansalle, jos pojat häpeilevät siskojaan tai äitejään. Tässä tapauksessa vielä häntä lähimpiä naishahmoja – äitejä ja siskoja. Kun poika rakastuu tyttöön ja joutuu tavallista kovemman pilkan kohteeksi. Häntä pidetään vähemmän arvostettuna ja jopa nynnynä. Silloin jos joku sanoo, että todellinen poika ei välitä tytöistä, hän alkaa välttämään niiden seuraa. Silloin jää jäljelle vain ystävyyssuhteet muiden nuorten kanssa. Miehet hallitsevat maailmaa: seuraava askel on homoseksuaalisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti