torstai 21. heinäkuuta 2016

Himmler: homoseksuaalisuudesta osa 3

Kaikkien näiden pohdintojen keskellä meidän ei pidä unohtaa sitä, että Saksasta on valitettavasti tullut entistä urbaanimpi maa. Kylissä ei ole näitä ongelmia. Kylillä on luonollinen ja terve sääntelynsä näissä asioissa. Huolimatta papistosta, kristillisestä moraalista, huolimatta tuhatvuotisesta kristillisestä kasvatuksesta, nuoriso kiipeää tyttöjen makuuhuoneiden ikkunoista sisään. Ongelma on siten sivuutettu. Joitakin lapsia syntyy avioliiton ulkopuolella ja heistä kohistaan kylissä. Sellaiset saavat pappeihin eloa, koska tulee taas aihetta saarnoihin. Pojat tekevät samoja asioita kuin ennenkin. Tässä ei pidä pettää itseään. Niin tehtiin myös menneisyydessä. Koko teoria siitä, että naimattomana 26- tai 30- vuotiaaksi säilynyt tyttö joutui elämään nunnana loppuelämänsä, on pelkkä myytti. Veren lait olivat kuitenkin tiukat. Kukaan poika tai tyttö ei voinut pyöriä itseään alempiarvoisen seurassa. Tuo laki oli armoton ja sitä myös noudatettiin ehdottomasti. Lisäksi tiukkaa oli myös aviollinen uskollisuus. Jos tämä rikkoutui naisen toimesta, siitä seurasi kuolema. Pelkona oli, että sitä kautta taloon tuli vierasta verta.
Tuo kaikki oli luonnollista. Yhteiskunnallinen järjestys oli puhdas ja säädyllinen. Se toimi luonnonlakien kanssa täysin yhdenmukaisesti, toisin kuin oman aikamme luonnon vastaiset mallit toimivat.
Kuten sanoin, tähän sektoriin liittyvään ongelmaan on löydettävä vastaus. Mitä helpommaksi teemme aikaisen naimisiinmenon, että miehet voivat mennä naimisiin 25 vuotiaina, sitä mukaa muut ongelmat vähenevät. Ne hoituvat sen jälkeen itsestään.
Homoseksuaalisuutta ei voi saada kuriin itsestään. Tietenkin voin – asia, jota pyöriteltiin edes takaisin – pidättää kaikki Saksan miesprostituoidut ja lähettää heidät keskitysleireille. Se voidaan tehdä helposti. Minua huoletta kuitenkin eräs kysymys. Jos pidätän 20 000 homohuoraa suurkaupunkien kaduilta, niin kykenenkö palauttamaan heidät takaisin yhteiskuntaan.Ehkä noin 3000 tai 4000 nuoremmasta päästä (17-18 v) olevaa voidaan vielä kuntouttaa kurilla, järjestyksellä, urheilutoiminnalla ja työllä. Hyvin monia onnistuneita esimerkkejä tästä löytyy. Sinä hetkenä kun kaikki nuo homoudella rahaa tienaamaan pyrkivät vonkaajat ovat kaduilta poissa – en voi mitenkään pidättää kaikkia homoja - silloin on vaara, että miljoonat homoseksuaalit alkavat etsiä itselleen uusia uhreja. Kyse on kaksiteräisestä miekasta.
Me keräämme näitä 17 ja 18- vuotiaita poikia, lukuunottamatta läpeensä kieroutuneita, ja otamme heitä leireille. Yritämme saada heistä kunnollisia. Tuo prosessi on monen kohdalla – kuten aiemmin sanoin – onnistunut.
Nämä toimet eivät vielä riitä ratkaisemaan ongelmaa. Ainoa ratkaisu, jonka näen on seuraava: Me emme saa päästää miehisen valtiomme ja kaikkien miehisen yhteisön hyötyjen valua virheiden takia. Kokonaisuutena katsoen meillä on liian voimakasta maskuulinisuuden korostusta elämässämme. Prosessi on edennyt niin, että militarisoime sellaisikin alueita, joihin se ei sovi. Voin sanoa avoimesti, ettei emme saavuta hyviä tuloksia millään tasolla – oli sitten kyse riviin jäörjestäytymisestä tai laukkujen pakkaamisesta. Minusta tuntui kuin olisin todistanut katastroofia, kun katselin tyttöjä ja naisia – erityisesti tyttöjä – jotka marssivat tietyllä alueella hyvin pakattuine reppuineen. Siinä voi itää ongelmia. Pidän onnettomana sitä kun naisjärjestöt, naisten yhteisöt ja naisliitot ryhtyvät aktiivisiksi tuolla saralla. Sellainen tuhoaa kaiken naisellisen viehätysvoiman, arvokkuuden ja kunnian heistä. Pidän sitä katastrofina. Puhun tästä yleisellä tasolla. Se ei sinänsä liity SS järjestöön. Me typerät miehet haluamme muuttaa naiset loogisiksi ajatuskoneiksi ja kouluttaa heitä kaikessa mahdollisessa. Jos me siten teemme heistä maskuliinisia, niin ajan mittaan sukupuolten väliset erot hupenevat. Niiden keskinäinen vetovoima katoaa. Tie homoseksuaalisuuteen on silloin lähellä.
Minä näen tuhon tienä jos esimerkiksi – kuten aikaisempina vuosina kävi – opiskelijayhdistykset ottavat toiminnastaan esimerkkinä reppujen pakkaamisen ja harjoittelevat sitä. Opiskelijajärjestöä ei sellaiseen tarvita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti